logo

Wanneer een beroep doen op CommonSense?

Als je je volledig wenst te concentreren op de inhoud van je interne en/of externe projecten en de praktische realisatie ervan liever overlaat aan een ervaren externe partij.

Als je voor je grafische projecten zeker wilt zijn van kwaliteit op tijd binnen het afgesproken budget.

Als je gewoon even wat grafische assistentie kunt gebruiken om je, al dan niet informatiegevoelige, documenten op te fleuren. Confidentialiteit dragen we hoog in het vaandel!

Als je communicatiedienst een grafisch verlengstuk kan gebruiken.

Voor wie prijsbewust is

Qua tarieven ligt CommonSense heel goed in de markt:

  •  Alle grafische partners & copywriters werken op zich en van hun eigen werkplek. Dat betekent: geen zware infrastructuur- of overheadkosten die moeten worden doorgerekend.
  • We maken graag een raming op en streven er dan naar om die te respecteren of daar zelfs onder te blijven. Op het einde van de rit rekenen we sowieso enkel de effectief gepresteerde uren aan. Dreigen we toch over de raming te gaan - meestal komt dat door extra correctierondes of de vraag naar extra materiaal - dan verwittigen we daarvan tijdig.

Wil je meer weten, voor een eenmalige projectsamenwerking of om voor een langere termijn samen te werken, neem dan contact met ons op of stuur je vraag door via het contactformulier.

Contacteer ons